• belgik

Wedding planner tijdens COVID-19? Je moet het maar eens zijn...

Wedding planners Sanya en Lotte positief vooruit met nieuwe concepten

(foto: Elke Van den Ende)


Voor “salonweddings”, het weddingplan concept van Sanya & Lotte, kwam de coronacrisis totaal op het verkeerde moment. Het seizoen zag er veelbelovend uit maar kreeg, nog voor het gestart was, een hevige knauw. Bijna alle huwelijksplanningen konden voor een paar maanden opgeborgen worden.


En daar sta je dan? En wat doe je dan?


Eerst met de handen in het haar zitten … maar dan nadenken op welke manier deze tegenslag kan omgezet worden naar iets positiefs. Veerkracht noemen we zoiets. Of vanuit een moeilijke situatie terug opstaan en nieuwe mogelijkheden zoeken, vinden en op een slimme manier snel ten uitvoer brengen. Sanya en Lotte kwamen 2 weken geleden met 2 nieuwe concepten.


(foto: Elke Van den Ende)

Tête-à-tête

Met tête-à-tête willen ze in eerste instantie aan de jonge trouwers, die hun diensten hadden ingehuurd, een oplossing aanbieden om op de dag wanneer ze wilden of trouwen een creatief etentje voor hun twee te organiseren in een adembenemende setting en op een onvergetelijk locatie.


Word wedding planner

Het tweede concept gaat over het delen van hun kennis aan anderen in de vorm van een opleiding tot wedding planner. De kennis die ze in de laatste jaren hebben opgedaan maken ze nu ten gelde door ze te delen met toekomstige kandidaten wedding planners. Concurrenten hoor ik u zeggen? In zekere zin wel maar het is niet de techniek die in dit soort dingen telt maar vooral de persoonlijke aanpak. En dit laatste is iets wat je niet kan leren. Dat heb je of heb je niet. Tevens als door deze opleidingen het algemene niveau van de alle huwelijksfeesten omhoog kan gaan zal dit aan allen ten goede komen.


Sanya en Lotte zaten met de handen in het haar maar zien door hun veerkrachtig optreden weer licht op het eind van de tunnel. Hun 2 nieuwe concepten zullen misschien niet direct hun verloren schade kunnen dekken maar zorgen ervoor dat ze sterker staan naar de toekomst toe.


Beide ondernemers hebben door hun positief denken laten zien dat je niet bij de pakken moet blijven zitten maar dat er steeds goede dingen zijn aan minder goede situaties. Je moet ze enkel vinden en dat kost een beetje moeite. Sanya en Lotte vonden ze en zullen er ongetwijfeld beter uitkomen.


LucC 28 mei 2020


Meer info over de concepten van Sanya en Lotte: https://salon-weddings.be/

https://www.instagram.com/salonweddings/

https://www.facebook.com/SALONweddings.be/


19 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven