• belgik

Support Your Local Scene

Brusselse platenwinkel, radio en underground electro club C12 bundelen krachtenT-shirt verkoop

De ene verkoopt platen (Crevette Records), de andere speelt ze (online radio Kiosk) en de laatste brengt DJ's en electro liefhebbers samen onder het Centraal Station in Brussel (C12 club). Voilà, de cirkel is rond. Met dit idee en één gemeenschappelijk visie: de underground electro muziekscene laten groeien, besloten de drie Brusselse jonge ondernemers de krachten te bundelen in tijden van lockdown. Met de slogan 'Support Your Local Scene' en het Atomium op de voorgrond verkopen ze bedrukte t-shirts om de lokale underground electro scene te steunen in moeilijke tijden.


"We kozen voor het Atomium om verschillende redenen. Eén: het is uiteraard het icoon van Brussel. Twee: het Atomium symboliseert verbondenheid en kan enkel stabiel blijven als alle bollen op een juiste manier met elkaar zijn verbonden. Dit is ook hetgeen wij willen bereiken met ons initiatief: onze lokale electro scene verbinden in moeilijke tijden." aldus Pim Thomas van Crevette Records. Het initiatief kon ondertussen al op veel steun rekenen van de local community.


Inspiratie: slim de cirkel rond

Wij zijn fan! Een mooi en verbindend initiatief om samen sterker uit deze crisis te komen. Bovendien is deze vorm van samenwerken met "like-minded"-bedrijven de ideale manier om jouw missie kracht bij te zetten en dichter bij jouw doelgroep te komen.

"Als DJ koop je platen voor je radioshows. Door leuke shows word je dan weer geboekt in de club, waar je ook weer platen nodig hebt om te spelen. Zo is de cirkel weer rond."

Met één sterk verhaal en gemeenschappelijke missie slaag je er zo in om uit te groeien tot één sterke community. In dit geval tot een slim ecosysteem die leidt tot een win-win-win situatie...


Hier belgik'n kan via:

www.crevetterecords.be

www.kioskradio.com

www.facebook.com/C12Bxl

16 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven