• belgik

Babysit op afstand

Slim innoveren met je dienstverleningBestel een uurtje rust

Wie een maand geleden zou denken aan een digitale babysit, zou misschien even de wenkbrauwen fronsen. Maar de huidige ontwikkelingen hebben een nieuwe realiteit gecreëerd voor tele-werkende ouders. Thuiswerken en op de kinderen letten, een hele uitdaging! Dit was Kluster niet ontgaan. Hun bestaande dienstenplatform werd uitgebreid met digitaal babysitten. Via het platform kiezen ouders een babysit die de kinderen één uurtje via videochat entertaint (v.b. knutselen, verkleden, verhaal voorlezen, etc.). De tarieven voor het babysitten liggen tussen €5 en €10. Een initiatief dat bovendien nog steeds mooi past binnen de missie van Kluster.


Wie is Kluster?

Kluster is een Limburgse start-up die een online dienstenplatform aanbiedt voor allerlei vormen van klusjes en diensten aan huis. Mensen die een bepaalde klus, taak of nood hebben, kunnen via het platform de hulp inroepen van een getalenteerde (bij)klusser in verschillende vakgebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bijles, koken, tuinieren, kapper aan huis, kinderopvang, etc. Het gaat enkel om diensten die geen professionele erkenning vereisen, maar die wel worden vergoed. Bovendien zijn beide partijen legaal in orde en verzekerd.


Slim innoveren

Kluster bewijst dat innoveren en out-of-the-box denken in deze bizarre tijden tot nieuwe relevante oplossingen kan leiden. Wij hopen dat het andere dienstverleners kan inspireren om hetzelfde te doen!


Hier belgik'n doe je via: www.digitalebabysit.be


15 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven